Töltsenek velünk egy hetet teljes ellátással az erdélyi fenyvesekben!

Székelyföld hegyein kívül, egész Székelyföldet megmutathatjuk Önöknek természeti és történelmi látványosságait egyaránt. Önök dönthetik el, hogy mit szeretnének látni!

A szolgáltatás többi része nem változik: mikrobuszunkkal elhozzuk Önöket Magyarországról, 5 napig teljes ellátást, szervezett napi programokat és idegenvezetést biztosítunk kellemes családias környezetben, majd hazavisszük Önöket, ahogyan tőlünk ezt megszokhatták, mindezt már 329 eurótól!

5 nap alatt bemutatjuk Önöknek Székelyföld egy darabját: hallgathatják, hogy mit súg a szél a Hargitán, ehetnek túrós puliszkát a gyimesi havasokban, süthetnek szalonnát a csíki hegyekben, majd erdei borvízforrásból olthatják szomjukat. Téli kalandtúráink során a terepezésen kívül, kinti fürdődézsázás, lovasszánozás vagy akár sízési lehetőség is van!

Meglátogathatják a Maros folyó forrását Fekete-rezben, az Egyes-követ a Hagymás-hegységben vagy akár a Naskalat hegységet a Csíki-havasokban és még sok mást a varázslatos helyeink közül. Természetesen könnyebben megközelíthető helyekre is elvisszük Önöket, amikről talán már hallottak, mint például a Madarasi Hargita vagy Kovácspéter-tető. 

Útközben végig gyönyörködhetnek Székelyföld tájain. Átélhetik, ahogy az autó maga alá gyűri a hatalmas hegyeket, amitől a túrák nemcsak látványvilágban lesznek gazdagok, hanem izgalomban is. Ehhez még hozzájön a helybéli székely túravezetők híres vendégszeretete és ízes beszéde. Így válhat ez a kirándulás egy felejthetetlen élménnyé.